آزمایش کبابِ بادکنک

علمی شو

ابتدا بادکنک را باد کنید مراقب باشید که نباید بادکنک را تا آستانه ترکیدن باد کنید
بادکنک را تا حدی باد کنید که در نهایت همچنان ظرفیت ورود هوای بیشتر را داشته باشد و البته طول بادکنک باید کمتر از طول سیخ چوبی باشد
نوک سیخ چوبی را به مقدار کمی روغن مایع آغشته کنید و سپس با انگشت این روغن را به سراسر سیخ مالش دهید تا کل بدنه‌ی سیخ‌ چوبی چرب شود
بادکنک را به صورت افقی در دست بگیرید و سر سیخ را با حرکت دورانی رفت و برگشت در قسمت انتهای بادکنک و در نزدیکی محل گره وارد کنید
حالا به مرحله حساس آزمایش می رسیم! با دقت سیخ چوبی را در راستای افقی داخل بادکنک به سمت سر بادکنک وارد کنید مراقب باشید که نوک سیخ به جداره کناری بادکنک برخورد نکند!
وقتی نوک سیخ چوبی به نقطه‌ی مرکزی بالای بادکنک رسید، باز هم با حرکت دورانی رفت و برگشتی بادکنک را سوراخ کرده و سر سیخ را از بادکنک خارج کنید
این آزمایش نیاز به تمرین و تمرکز دارد

به نظر شما چه چیزی مانع از ترکیدن بادکنک می‌شود؟
فکر می کنید چرا در انجام این آزمایش ابتدا سیخ چوبی را چرب کردیم؟

آزمایش دوم

کیسه را تا نیمه آب کنید. زیپ کیسه را ببندید اگر کیسه فریزر معمولی بود، از یک بزرگتر کمک بگیرید که سر کیسه را محکم نگه دارد.
حالا با یک حرکت سریع، نوک مداد را از یک طرف کیسه وارد کنید تا از طرف دیگر کیسه خارج شود.
می توانید با چند مداد این کار را انجام دهید و کیسه را از چند جا سوراخ کنید
با اینکه کیسه سوراخ شده، آب از آن بیرون نمی ریزد.

علمی شو جایی هست که از علم لذت می بریم با هم کلی آزمایش های جذاب و هیجان انگیز انجام می دهیم آزمایش می کنیم، فکر می کنیم و لذت می بریم
۷ فروردین ۱۴۰۰