خواص خربزه

سلامت

مواد موجود در ۱۰۰ گرم خربزه:

  • یک گرم فیبر
  • ۱۲ میلی‌گرم کلسیم
  • ۱۷ میلی‌گرم فسفر
  • ۲۳۸ میلی‌گرم پتاسیم
  • ۱۲۵۰ واحد پیش‌ساز ویتامین A
  • ۳۱ کیلو کالری انرژی
  • ۳۷ میلی‌گرم ویتامین C

فواید خربزه:

  •  خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
  • خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
  •  خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
  • خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
  •  خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.
  • بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
  • خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید.
  • خوردن ۸ گرم دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می کند.

پزشکی
۶ آبان ۱۳۹۵