خواص خربزه
سلامت
مواد موجود در ۱۰۰ گرم خربزه:
- یک گرم فیبر
- ۱۲ میلیگرم کلسیم
- ۱۷ میلیگرم فسفر
- ۲۳۸ میلیگرم پتاسیم
- ۱۲۵۰ واحد پیشساز ویتامین A
- ۳۱ کیلو کالری انرژی
- ۳۷ میلیگرم ویتامین C
فواید خربزه:
- خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
- خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
- خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
- خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
- خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.
- بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
- خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید.
- خوردن ۸ گرم دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می کند.
پزشکی