آش انار

آشپزی

مواد لازم 
برنج   ۱ پ
لپه   ۱/۲پ
گوشت چرخ شده  ۱۵۰ الی ۲۰۰گرم 
پیاز نگینی شده   ۱ عدد
آب ۴ پ
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز) ۸۰گرم
اب انار  ۲ لیوان 
رب انار  ۴ الی ۵ ق غ
پیاز داغ  ۳ الی ۴ ق غ
نعنا داغ   به میزان لازم 
ادویه ها ؛نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه، ادویه کاری گوشت،پودر انبه،زنجبیل،  بمیزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج و لپه را با ۴ پیمانه اب پخته و تا جایی که کامل نرم و اب نداشته باشد و غلیظ باشد .
در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه سرخ کرده و بعد گوشت را درآن تفت داده و به مواد آش اضافه میکنیم.
 آب انار را اضافه کرده و بعد سبزی خرد شده را به ان اضافه میکنیم .
در اخر ادویه ها را اضافه میکنیم و اگر ترش تر دوست داشتیم از رب انار هم استفاده میکنیم‌ و اگر ملس خواستیم میتوانیم از یک  قاشق شکر استفاده کنیم .
برای تزیین و توی آش میتوانیم از قلقلی گوشت هم استفاده کنیم و همچنین از دونه های انار هم توی اش و هم برای تزیین آش استفاده کنیم .
به مدت نیم ساعت روی شعله ی ملایم قرار داده تا آش جا بیفتد. 
برای تزیین از پیاز داغ و نعنا داغ و دونه های انار و گوشت قلقلی استفاده میکنیم .

اموزش انواع غذای آشپزی
۲۵ آذر ۱۳۹۸